KEUKEN BLOGS

Lees onze keuken blogs voor de nieuwste trends en inspiratie op keukengebied.
keukenwerkblad

Blog: Keukenwerkblad op maat - ook voor IKEA keukens

Het aanrecht is de blikvanger in de keuken. Maar soms begint het werkblad er een beetje af te zien. Of je bent nog bezig met het samenstellen van je nieuwe keuken en je wilt graag een ander of luxer werkblad. Bij Van der Veen Keukens & Keukenrenovatie vind je altijd een werkblad dat bij je past!

werkbladafzuiging

Blog: Kookplaat met Kookveldafzuiging

Tijd voor een nieuwe keuken of keukenrenovatie? Overweeg dan eens een kookplaat met kookveldafzuiging. Uiterst stil, eenvoudige reiniging en compact. Bij kookveldafzuiging zijn 3 types te onderscheiden.

Blog: Bespaar flink met zuinig keukenapparatuur

Energie besparen is mooi, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Ga jij binnenkort jouw keuken verbouwen? Dan is het goed om een weloverwogen keuze te maken bij de apparaten die je aanschaft. Wanneer deze voorzien zijn van een zuinig energielabel, kun je namelijk flink besparen op je energierekeningen.

Blog: Een afzuigsysteem met koolstoffilter of plasmafilter?

Kan of mag je afzuigkap de kookluchtjes niet rechtstreeks naar buiten afvoeren, dan heb je een afzuigkap met recirculatie mogelijkheid nodig. De afzuigkap blaast dan de kookluchten weer terug je keuken in. Deze kooklucht wil je dan natuurlijk wel gefilterd hebben, daarvoor heb je twee verschillende soorten filters. Dit zijn de standaard koolstoffilters en de geavanceerde plasmafilters. In deze blog lichten we de voor- en nadelen van de filters uit.

ikea keukenfronten metod faktum

Blog: Van der Veen keukenfronten - voor alle IKEA keukens

Ja, je leest het goed. Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit keukenfronten voor jouw IKEA keuken in de mooiste kleuren? Dan ben je bij Van der Veen aan het juiste adres.

koken op gas of inductie

Blog: Koken op gas versus inductie

Met de stijgende energieprijzen vragen veel mensen zich af wat nu voordeliger is. Koken op gas of inductie? Wij leggen het graag aan je uit.

moderne keuken 2022

Blog: Moderne keukens

Ben jij gek op strakke lijnen en kies je thuis voor een minimalistisch, trendy interieur? Dan mag de kers op de taart niet ontbreken. Een moderne keuken ademt design en gebruiksgemak. Stijlvol, eigentijds en vooral comfortabel genieten van een keuken, die een lust voor het oog is. 

Mis geen nieuws!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste acties, trends en ontwikkelingen.