keuken werkblad

Keukenwerkblad op maat - ook voor IKEA Keukens

Het aanrecht is de blikvanger in de keuken. Maar soms begint het werkblad er een beetje af te zien. Of je bent nog bezig met het samenstellen van je nieuwe keuken en je wilt graag een ander of luxer werkblad. Bij Van der Veen Keukens & Keukenrenovatie vind je altijd een werkblad dat bij je past!

Van der Veen is gespecialiseerd in werkbladen op maat. We hebben een ruime keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen. Je kunt dus precies het werkblad vinden dat past bij je keuken en je stijl. Deze maatwerk oplossing is uitermate geschikt voor je Ikea Faktum of Metod keuken. Maar ook op andere keukenmerken zoals Bruynzeel, Keller of Siematic kan een werkblad op maat uitkomst bieden.

Werkwijze

Als we in onze showroom een keuze hebben gemaakt aan de hand van de stalen, komen we  bij je thuis om het keukenblad op te meten.  Zo weet je zeker dat je een werkblad krijgt dat perfect past en aan je verwachtingen voldoet. Na levering, plaatsen onze ervaren monteurs het werkblad in jouw keuken.

Ook als nog niet je hele keuken aan vervanging toe is, kun je er voor kiezen om alleen het werkblad te vervangen. Dit is een duurzame oplossing omdat je niet direct de hele keuken hoeft te vernieuwen. Er is dus minder materiaal en energie nodig. Bovendien is het vervangen van het keukenwerkblad een eenvoudige en betaalbare manier om je keuken een nieuwe look te geven.

Materialen en kleuren

Er is een ruime keuze aan materialen en kleuren voor keukenwerkbladen. Je kunt kiezen voor een natuurlijk materiaal, zoals hout of graniet, of voor een kunstmatig materiaal, zoals composiet, keramiek dekton of laminaat. De kleuren variëren van neutraal tot opvallend.

Lees meer over onze soorten werkbladen >>

 
Extra informatie

  • De kosten van een keukenwerkblad op maat variëren afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de afwerking.
  • De levertijd van een keukenwerkblad op maat is ongeveer 6 weken.
  • Wij bieden garantie op het keukenwerkblad.
  • Desgewenst leveren wij het keukenblad met kranen en spoelbak erbij.


Voordelen van een keukenwerkblad op maat

  • Snel en eenvoudig een nieuwe look
  • Van der Veen meet de keukenwerkbladen in
  • Montage door eigen ervaren monteurs
  • Grote keuze aan materialen, kleuren en afwerkingen
  • Zeer geschikt voor IKEA keukens
  • Milieuvriendelijk en betaalbare oplossing

Toe aan een nieuwe look voor je keuken?

Wil je meer informatie over keukenwerkbladen op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van het perfecte werkblad voor je keuken!