tim en bianca

Advies aanvragen

Maak kennis met Van der Veen en realiseer jouw droomkeuken!
Ben je uitgekeken op je huidige keuken of heb je net een nieuw huis gekocht waar de keuken niet naar jouw smaak is? Van der Veen helpt je graag met het realiseren van jouw droomkeuken, of het nu gaat om een complete renovatie of een eenvoudige restyling.

Maak een afspraak en kom een stap dichter bij jouw droomkeuken!
Laat je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek op afspraak onze showroom

Maak een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek en inspiratie op het gebied van de laatste keukentrends. Onze ervaren keukenadviseurs staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Vrijblijvende offerte

Nadat we jouw wensen hebben besproken, maken we een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. En bij het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken gaan we nog een stap verder en visualiseren we jouw droomkeuken in 3D. Zo krijg je een perfect beeld van hoe jouw keuken er na de renovatie uit komt te zien.

Keukenrenovatie: voordelig en nieuw!

Een keukenrenovatie is een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe keuken. Van der Veen geeft je keuken een nieuwe look door frontjes, werkblad of apparatuur te vervangen. We bespreken de mogelijkheden en zorgen voor een resultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Contactformulier

    Woonplaats

    Telefoonnummer

    Hoe heb je ons gevonden?

    Onderwerp