INBOUWAPPARATUUR VERVANGEN

Ben je op zoek naar nieuw keuken inbouwapparatuur. Van der Veen Keukenrenovatie is leverancier van vele bekende merken keukenapparaten. Ook zijn wij dealer van een aantal gespecialiseerde merken. Wij bezorgen de apparatuur niet alleen bij je thuis, we bouwen het ook bij je in!

Wij zijn leverancier van diverse merken keukenapparatuur zoals AEG, Atag, Bora, Boretti, Etna, LG, Miele, Pitt Cooking, Pelgrim, Quooker, Selsiuz en Siemens. Om bij ons een goede prijs te ontvangen voor keuken inbouwapparatuur, kun je met ons bellen of het contactformulier invullen. Ook als je nog niet weet welk merk of type je zoekt maar wel bepaalde eisen en wensen hebt, helpen we je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw keuken.

Wat bieden wij…

✓ Vele bekende merken
✓ Altijd een goede prijs
✓ Wij bouwen apparatuur bij je thuis in

afzuigsysteem kookveld

Afzuigsystemen

Je kunt in de keuken niet zonder een afzuigsysteem. Tijdens het koken zorgt een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, ervoor dat kookdampen, vet en vocht netjes worden afgevoerd. Voor iedere keuken hebben wij een passend afzuigsysteem zoals een wandschouwafzuigkap, schuine afzuigkap, plafond afzuigkap, eiland afzuigkap, kookveldafzuiging en downdraft.

boretti fornuis

Fornuizen

Wil je een fornuis kopen? Een fornuis combineert een kookplaat met een oven in één. En wanneer je wil, kun je een fornuis ook uitbreiden met een friteuse, grillplaat of tweede oven. In bijna alle gevallen zijn fornuizen vrijstaand, maar natuurlijk kun je deze altijd tussen twee keukenkasten inbouwen zodat het een geheel met je nieuwe keuken vormt. Wat dacht je van een Boretti? Voor grootse culinaire ambities!

inbouw koelkast

Koelkasten en vriezers

De koelkast is een essentieel onderdeel in iedere keuken. Je wil natuurlijk wel dat jouw producten zo lang mogelijk goed blijven. Koelkasten zijn er in verschillende maatvoeringen en uitvoeringen. Ook het hebben van een vriezer biedt veel voordelen. Heb je geen ruimte voor een aparte koelkast en vriezer? Kies dan voor een koelkast en een vriezer in één. Of ben jij een wijnliefhebber? Dan mag een wijnklimaatkast niet ontbreken in jouw keuken.

koffiemachine inbouw

Koffiemachines

Het is de droom van elke koffieliefhebber; een inbouw koffiemachine in de keuken. Een koffieapparaat is niet langer een simpel huishoudapparaat waarmee je even snel filterkoffie zet. Het koffiezetapparaat maakt deel uit van een lifestyle. Omdat er heel veel verschillende mensen en wensen zijn, zijn er uiteraard ook enorm veel type koffiemachines op de markt. Voor elke keukenstijl is een geschikt apparaat te vinden.

inductie kookplaat

Kookplaten

Wil je een nieuwe kookplaat kopen? Je wil bijvoorbeeld overstappen van gas naar inductie of meer ruimte voor je pannen. Ook hiervoor ben je bij Van der Veen Keukenrenovatie aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten kookplaten zoals gas, keramisch, inductie en elektrische kookplaten. Hoogte, breedte en diepte kunnen per model verschillen. Bij een kookplaat is het daarom belangrijk om alle maten nauwkeurig op te meten. Van der Veen levert diverse merken keukenapparatuur zoals AEG, Atag, Etna, Miele en Siemens.

inbouw oven

Oven en (combi-)magnetron

Een keuken zonder een oven is eigenlijk ondenkbaar. Welk model past het beste in jouw keuken? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een conventionele oven of een multifunctionele oven. Maar je kunt ook kiezen voor een stoomoven. Je eten wordt dan gegaard door middel van stoom, waarbij vitaminen, smaak en kleur niet verloren gaan. Ook de magnetron is een handig hulpmiddel in de keuken. Als je een kleine keuken hebt en eigenlijk geen plek meer hebt voor een vrijstaande magnetron, overweeg dan een combi-magnetron. Deze heeft een aantal ovenfuncties en is ook beschikbaar met grillfunctie.

 

vaatwasser inbouw

Vaatwasser

Zie jij ook altijd zo op tegen de afwas of is je vaatwasser aan vervanging toe? Bij van der Veen Keukenrenovatie kun je terecht voor een ruime keuze aan afwasmachines. We denken graag met je mee over het geluidsniveau, het energielabel, de ruimte in de vaatwasser en andere extra functionaliteiten die je leven een stukje beter maken. Wat dacht je van bediening van de vaatwasmachine via een app op je smartphone? De technologieën worden steeds slimmer.

Meer informatie

Neem contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

Ontdek de mogelijkheden

Kijk ook eens naar andere keukenonderdelen die je kunt vervangen zoals keukenfronten, achterwanden en werkbladen.