KEUKENBLADEN VERVANGEN

Het aanrecht is de blikvanger in de keuken. Daarbij is het keukenblad het meest onderhevig aan gebruiksslijtage – maar ook een verkeerd neergezette hete pan kan sporen achterlaten op een werkblad. Dat is niet zo erg –  er moet tenslotte worden geleefd in de keuken – maar soms is een beschadigd werkblad niet meer goed schoon te krijgen, bacteriën hebben vrij spel in kieren en gaten. Van der Veen Keukens & Keukenrenovatie kan vrij eenvoudig het aanrechtblad vervangen, desgewenst met kranen en spoelbak erbij. Jouw keuken komt er in een keer compleet anders uit te zien. 

Soorten werkbladen bij Van der Veen Keukens & Keukenrenovatie

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren. We hebben diverse soorten keukenbladen in verschillende materialen: composiet, graniet, greengridz, keramiek, kunststof, lapitec, massief hout en sima core. Ook voor beton, dekton, glas, rvs en marmerlook kun je bij ons terecht. Elk materiaal keukenblad heeft zijn eigen specifieke voor- en nadelen. Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze voor jouw keuken.

composiet werkblad

Composiet keukenblad

Laat je keuken spreken door onze duurzame kwaliteit composiet. Composiet werkbladen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn een goed alternatief voor werkbladen van natuursteen. Composiet is beschikbaar in vele kleuren en structuren en past daardoor in elke keuken.

graniet keukenblad

Graniet keukenblad

Graniet is een natuursteen dat kras- en stootvast is. Met graniet geef je een luxueuze uitstraling aan jouw keuken. Het is een kostbaar materiaal dat je keuken karakter geeft. Hoewel het oppervlak koud aanvoelt, geeft het een warme uitstraling. Granieten werkbladen hebben vaak een glimmend effect en gaan lang mee.

greengridz werkblad

Greengridz keukenblad

Spelen naast het milieu ook de kwaliteit en prijs voor jou een rol bij uw keuze voor een keukenblad? Ontdek dan het duurzame Greengridz. Dit innovatieve, watervaste materiaal laat een kleine ecologische voetafdruk achter. Bovendien is het voordeliger en heeft Greengridz nog veel meer voordelen.

Keramiek keukenblad

Het keramiek werkblad is nog maar recent geïntroduceerd in de Nederlandse keuken. Toch heerst er al veel enthousiasme onder de keukenspecialisten en consumenten. Een keramiek werkblad heeft namelijk pluspunten: Hete pannen kun je zonder probleem op het werkblad zetten en de kleur van het blad veranderd niet.

kunststof werkblad

Kunststof keukenblad

Een kunststof werkblad is heel populair en heeft aantrekkelijke eigenschappen: goedkoop materiaal, zeer sterk en makkelijk schoon te maken. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden op gebied van design van het blad. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een effen look, houtlook en andere patronen.

lapitec werkblad

Lapitec keukenblad

Lapitec is het ultieme keukenblad om op te werken. Het deelt veel eigenschappen met het Dekton aanrechtblad. Zo is het Italiaanse Lapitec tot stand gekomen met behulp van technologie en wetenschap. Het blad dat bestaat uit 100% porselein-keramiek is onder een zeer hoge druk samengeperst en is een door en door gekleurd blad.

houten keukenblad

Massief houten keukenblad

Massief houten keukenbladen creëren een geweldige sfeer in de keuken. Je kunt kiezen uit diversen houtsoorten en behandelingen. Van blank esdoorn tot warm kersen, van tijdloos beuken tot gloedvol donker notenhout. Niet alleen heeft elke houtsoort zijn eigen specifieke eigenschappen, zelfs van dezelfde houtsoort is geen enkel blad exact hetzelfde.

keukenblad Sima core

Sima Core keukenblad

Sima Core keukenblad is dik laminaat en bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd krachtpapier. De Sima Core werkbladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat je altijd een werkblad vindt dat past bij jouw interieur en smaak. Bovendien is het een voordelig blad, ook als je kiest voor het duurzame Greengridz.