bianca van der veen

Je keuken laten renoveren

Begint jouw huidige keuken gebreken te vertonen? Laat het folie van je keukendeurtjes los, gaan de keukenfronten hangen, wil je een nieuw aanrechtblad of verouderde inbouwapparatuur vervangen? Of vindt je het design van jouw huidige keuken niet meer mooi? Dan kun je kiezen voor een keukenrenovatie.

Wanneer je de keuken laat renoveren, wordt er gebruik gemaakt van de bestaande onderdelen die nog in goede staat zijn. Hierdoor is een keukenrenovatie vaak veel goedkoper dan een volledig nieuwe keuken! Zo heb je voor een scherpe prijs een volledig opgeknapte keuken die er als nieuw uitziet en weer jaren meegaat. De precieze kosten van een keukenrenovatie hangen af van de onderdelen die vervangen worden.

 

Keukenrenovaties in 1 dag

Door je keukenfronten, het aanrechtblad en inbouwapparatuur te vervangen krijgt jouw keuken weer een volledig nieuwe, moderne look. In de meeste gevallen is het mogelijk om een keukenrenovatie binnen 1 dag uit te voeren. Hierdoor is de overlast minimaal en kun je ‘s avonds meteen gebruik maken van jouw ‘nieuwe’ keuken.

Merken keukens
De keukenspecialisten van Van der Veen Keukenrenovatie hebben jarenlange ervaring met het opknappen van keukens in alle soorten en maten. Je kunt bij ons terecht voor het renoveren van alle merken keukens, zoals:

Bruynzeel
Beeck Küchen
Gamma
Häcker Keukens

Hornbach
Ikea
Nolte Keukens
Poggenpohl

Pronorm
Rotpunkt Küchen
Siematic

accessoires keuken

Maak een gratis afspraak met een keukenrenovatie-specialist

Ben je benieuwd naar wat van der Veen Keukenrenovatie voor jouw keuken kan doen? Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze keukenrenovatie-specialisten in Velsen-Noord in onze showroom. Hier neemt de adviseur jouw wensen met je door en maakt aan de hand daarvan een offerte op maat.

Voor en na foto's keukenrenovaties

Wij geven je graag een goede indruk van wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van jouw keuken. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina voor meer voor- en na foto’s van keukenrenovaties die we bij onze klanten hebben uitgevoerd.