Projecten voor en na

Je wil graag jouw huidige keuken vernieuwen. Veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken is niet wat je voor ogen hebt. Er mankeert niet veel aan de basis van de keuken, maar je zou wel graag een ander werkblad willen. Van een aantal keukendeurtjes laat het folie los en het creëren van meer kastruimte is geen overbodige luxe. En de afzuigkap en kookplaat zijn misschien ook wel aan vervanging toe.

Wij geven je graag een goede indruk van wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van jouw keuken. Bekijk hieronder een aantal voor- en na foto’s van keukenrenovatie projecten die we bij onze klanten hebben uitgevoerd.

before and after kitchen restyle
before and after kitchen restyle
keuken vernieuwen Heemskerk
keuken vernieuwen heemskerk
keukenrenovatie Haarlem before
keukenrenovatie haarlem after
voor en na keukenrenovatie
voor en na keukenrenovatie

Maak jouw afspraak voor een bezoek aan onze showroom

Onze kleine, maar charmante showroom biedt een scala aan prachtige stalen waaruit je kunt kiezen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw keukenrenovatie.

Dus waar wacht je nog op? Maak een afspraak voor een bezoek aan ons in Velsen-Noord en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor het ombouwen van jouw keuken. Laat ons je begeleiden bij elke stap van het proces en geniet binnenkort van de keuken waar je altijd van hebt gedroomd!

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Jouw droomkeuken wacht op je bij Van der Veen!