Quookers

Quooker, de kraan die alles kan. Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

Over dit product:

✓ Koud, warm en kokend water uit één kraan
✓ Met uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak
✓ Kleine en zuinige boiler
✓ Beveiliging voor kinderen
✓ Beste prijsgarantie

quooker

Klein, fijn en zuinig

Ben je op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing kan in een klein hoekje zitten. Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. En ja, ook geld besparen.

De handige dubbelfunctie van deze kokend-waterkraan zorgt voor zowel de toevoer van warm als kokend water in de keuken. Handig, want dankzij deze kleine boiler heb je altijd kokend water klaar staan voor bijvoorbeeld het zetten van thee of het snel aan de kook brengen van groenten. Dat het apparaat ook warm water kan leveren maakt een aparte warm-water boiler overbodig. Dit scheelt ruimte, daarnaast is de Quooker door de vacuümisolatie zuinig in het energieverbruik.

De kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water wanneer je deze combineert met de CUBE. De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een koolzuurfles waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Een veilige keuze

Ook aan de veiligheid is gedacht, de Quooker-kraan met druk-draai bediening zorgt ervoor dat kinderen de kraan niet zomaar kunnen aanzetten. Ook stroomt het kokend water rustig uit de kraan, waardoor opspatten beperkt is.

Welke Quooker-kraan past bij jou?

Wil je alleen kokend water kunnen tappen of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Het Quooker-kraan assortiment heeft kranen in de stijl Flex, Fusion, Front, Classic, Nordic Twintaps en Singletap. Al dan niet in combinatie met de CUBE of bijpassende zeeppomp. Er is keuze uit diverse uitvoeringen zoals chroom, goud of matzwart, zo is de kokend-water-kraan eenvoudig in te passen in een bestaande of nieuwe keuken.

Meer informatie

Neem contact op voor de mogelijkheden of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

Ontdek de mogelijkheden

Kijk ook eens naar andere keukenonderdelen die je kunt vervangen zoals keukenfronten, inbouwapparatuur en werkbladen.