ikea keukenfront maatwerk faktum metod

Van der Veen keukenfronten – voor alle IKEA keukens

Ja, je leest het goed. Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit keukenfronten voor jouw IKEA keuken in de mooiste kleuren? Dan ben je bij Van der Veen aan het juiste adres.

Keukendeurtjes bepalen voor een groot deel het uiterlijk van jouw keuken. Maar wat nou als je uitgekeken bent op de huidige fronten? Je keukenkastjes zijn beschadigd maar nog niet de hele keuken is aan vernieuwing toe? – En de fronten die jij graag wil niet (meer) beschikbaar zijn? Iets wat bij IKEA niet onoverkomelijk is. Van der Veen biedt de oplossing!

Keukenfronten op maat
Van der Veen Maatwerk Keukens is gespecialiseerd in de levering van keukendeuren, speciaal voor IKEA keukens. Onze fronten zijn geschikt voor de nieuwe IKEA Metod serie, indien gewenst kunnen wij ook deuren op maat maken voor de oudere IKEA Faktum serie.

Wanneer je fronten koopt voor de IKEA Metod of Faktum serie, is het mogelijk dat wij alle scharnierboringen alvast voor je maken. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te plaatsen, net als de originele IKEA fronten. Natuurlijk is het ook mogelijk de montage door één van onze monteurs te laten uitvoeren.

We leveren vele modellen in meer dan 5.000 kleuren. Van der Veen levert keukenfronten van hoge kwaliteit. Al onze keukendeuren zijn gemaakt om tegen een stootje, vocht en krassen te kunnen; voor jarenlang kookplezier.

Geef je keuken een upgrade

Door de IKEA basiselementen te combineren met de luxere fronten van Van der Veen, is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een design keuken te creëren die op jouw smaak is afgestemd. Met de keukenfronten van Van der Veen wordt jouw IKEA keuken een echte eyecatcher in huis. Ook voor zijpanelen, plinten en maatwerk werkbladen voor IKEA keukens kun je bij ons terecht.

Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden?
Maak snel een afspraak om de collectie in onze showroom te komen bekijken of vraag gelijk een offerte aan.