Plan een showroombezoek bij Van der Veen Keukenrenovatie

Ben je uitgekeken op je huidige keuken of heb je net een nieuw huis gekocht waar de keuken niet naar jouw smaak is? Van der Veen helpt je graag met het realiseren van jouw droomkeuken, of het nu gaat om een complete renovatie of een eenvoudige restyling.

Contact

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag t/m zondag: gesloten

Wat kun je van ons verwachten?

Maak een afspraak in onze showroom voor een adviesgesprek en inspiratie op het gebied van de laatste keukentrends. Onze ervaren keukenadviseurs staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Nadat we jouw wensen hebben besproken, maken we een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. En bij het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken gaan we nog een stap verder en visualiseren we jouw droomkeuken in 3D. Zo krijg je een perfect beeld van hoe jouw keuken er na de renovatie uit komt te zien.

Kom voorbereid naar je afspraak!

Om je afspraak zo efficiënt en productief mogelijk te laten verlopen, vragen we je om je keuken- of kastenontwerp vooraf naar ons te sturen. Zo kunnen onze keukenontwerpers zich alvast een beeld vormen van jouw huidige situatie en gerichter met je meedenken over de mogelijkheden voor jouw droomkeuken of -kasten.