INBOUWAPPARATUUR

Wat bieden wij…

✓ Vele bekende merken
✓ Altijd een goede prijs
✓ Wij bouwen apparatuur bij u thuis in

Beschrijving

Van der Veen Keukenrenovatie is leverancier van vele bekende merken inbouwapparatuur, ook zijn wij dealer van een aantal gespecialiseerde merken. Wij bezorgen de apparatuur niet alleen bij u thuis, we bouwen het ook bij u in!

Om bij ons een goede prijs te ontvangen voor diverse inbouwapparatuur, kunt u ons bellen op 0251 730 055, het contactformulier invullen of wij kunnen bij u thuis langskomen.
Ook als u nog niet weet welk merk of type u zoekt, maar wel bepaalde eisen en wensen heeft helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw keuken!

Wij zijn leverancier van diverse merken keukenapparatuur: AEG, Atag, Bora, Boretti, Etna, LG, Miele, Pitt Cooking, Pelgrim, Qoocker, Selsiuz en Siemens.

 
Van der Veen Keukenrenovatie helpt u bij alle onderdelen van een keukenrenovatie. U kunt bijvoorbeeld uw keuken laten spuiten, of voor het vervangen van uw keukendeuren en/of keukenladesWij kunnen u adviseren over het vervangen van uw keukenblad en/of achterwand van uw keuken. Daarbij leveren we bijna alle merken inbouwapparatuur. We hebben een assortiment met Quookers en kranen & zeeppompen en nog grepen & knoppen voor in de keuken.