KEUKENDEUREN

✓ Geproduceerd in eigen fabriek
✓ 5 jaar garantie
✓ Beste MDF
✓ Hoogwaardig kunststof
✓ Meer dan 200 kleuren

Zijn uw keukendeuren aan vervanging toe? Laat het folie los, zijn de deurtjes gaan hangen of bent u gewoonweg toe aan een volledig nieuwe look voor uw keuken? Hoge kwaliteit, scherpe prijs?

Van der Veen Keukenrenovatie vervangt uw keukendeurtjes binnen een dag. Onze keukenfronten worden op maat voor u gemaakt in onze eigen fabriek. Hiervoor wordt alleen het beste MDF gebruikt. Daarnaast zijn ze bekleed met een hoogwaardig kunststof. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en geven 5 jaar garantie op onze keukendeuren. We kunnen 22 modellen keukenfronten in meer dan 200 kleuren leveren, met hoogglans of zijdeglans lak. Een warme houtstructuur, een strakke hoogglans of een chique ultra matte deur, de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben altijd de perfecte oplossing voor uw keuken!

De op maat gemaakte keukendeuren uit onze eigen fabriek kunnen keukendeurtjes van alle merken vervangen, onder andere;

✓ SieMatic
✓ Nobilia
✓ Nolte
✓ Poggenpohl
✓ Bruynzeel
✓ IKEA
✓ Praxis

Kosten vervangen keukendeuren

Om de precieze kosten voor uw keuken te bepalen, kunt u gratis een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten. Onze specialist komt dan bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u naast keukendeurtjes ook nog andere dingen in uw keuken vervangen? Onze specialisten kunnen u onder andere helpen met het vervangen van uw keukenblad, inbouwapparatuur en achterwand.

Schuifdeuren, interieurpanelen en kasten

De keukenpanelen van Van der Veen Keukenrenovatie zijn niet alleen geschikt voor keukens, maar kunnen ook prima worden gebruikt voor andere meubels, kasten en schuifdeuren. Doordat de panelen in onze eigen fabriek worden gemaakt zijn deze vaak erg voordelig. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op de website van onze leverancier.

Van der Veen Keukenrenovatie helpt u bij alle onderdelen van een keukenrenovatie. U kunt bijvoorbeeld uw keuken laten spuiten of kiezen voor het vervangen van uw keukendeuren en/of keukenlades. Wij kunnen u adviseren over het vernieuwen van uw keukenblad en/of achterwand van uw keuken. Daarbij leveren we bijna alle merken inbouwapparatuur.
We hebben een assortiment met Quookers, kranen & zeeppompen en grepen & knoppen voor in uw keuken.