Keukenrenovatie

Begint uw huidige keuken gebreken te vertonen? Laat het folie van uw keukendeurtjes los, gaan de keukenfronten hangen, wilt u een nieuw aanrechtblad of verouderde inbouwapparatuur vervangen? Of vindt u het design van uw huidige keuken niet meer mooi? Dan kunt u kiezen voor een keukenrenovatie. Als u uw keuken laat renoveren wordt er gebruik gemaakt van de bestaande onderdelen die nog in goede staat zijn. Hierdoor is een keukenrenovatie vaak veel goedkoper dan een volledig nieuwe keuken! Zo heeft u voor een scherpe prijs een volledig opgeknapte keuken die er als nieuw uitziet en weer jaren meegaat.

De precieze kosten van een keukenrenovatie hangen af van de onderdelen die vervangen worden, lees hier meer over de kosten van een keukenrenovatie.

Keukenrenovatie in één dag

Door bijvoorbeeld uw keukenfronten, het aanrechtblad en inbouwapparatuur te vervangen krijgt uw keuken weer een volledig nieuwe, moderne look. In de meeste gevallen is het mogelijk om een keukenrenovatie binnen 1 dag uit te voeren. Hierdoor is de overlast minimaal en kunt u ‘s avonds meteen gebruik maken van uw ‘nieuwe’ keuken.

Merken keukens

De keukenspecialisten van Van der Veen Keukenrenovatie hebben jarenlange ervaring met het opknappen van keukens in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor het renoveren van alle merken keukens, zoals:

✓ Ikea
✓ Bruynzeel
✓ Beeck Kuchen
✓ Rot Punkt Kuchen
✓ Häcker
✓ Poggenpohl
✓ Pronorm
✓ Siematic

Maak een gratis afspraak met een keukenrenovatie-specialist

Bent u benieuwd geworden wat van der Veen Keukenrenovatie voor uw keuken kan doen? Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze keukenrenovatie-specialisten in Velsen-Noord in onze showroom. Hier neemt de adviseur uw wensen met u door en maakt aan de hand daarvan een offerte op maat.

Weet u nog niet precies wat u wil? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat bij uw keuken past. Zij helpen u graag op weg!