Keukenrenovatie

Begint jouw huidige keuken gebreken te vertonen? Laat het folie van je keukendeurtjes los, gaan de keukenfronten hangen, wil je een nieuw aanrechtblad of verouderde inbouwapparatuur vervangen? Of vindt je het design van jouw huidige keuken niet meer mooi? Dan kun je kiezen voor een keukenrenovatie. Als je de keuken laat renoveren, wordt er gebruik gemaakt van de bestaande onderdelen die nog in goede staat zijn. Hierdoor is een keukenrenovatie vaak veel goedkoper dan een volledig nieuwe keuken! Zo heb je voor een scherpe prijs een volledig opgeknapte keuken die er als nieuw uitziet en weer jaren meegaat. De precieze kosten van een keukenrenovatie hangen af van de onderdelen die vervangen worden.

Keukenrenovatie in één dag

Door je keukenfronten, het aanrechtblad en inbouwapparatuur te vervangen krijgt jouw keuken weer een volledig nieuwe, moderne look. In de meeste gevallen is het mogelijk om een keukenrenovatie binnen 1 dag uit te voeren. Hierdoor is de overlast minimaal en kun je ‘s avonds meteen gebruik maken van jouw ‘nieuwe’ keuken.

Merken keukens

De keukenspecialisten van Van der Veen Keukenrenovatie hebben jarenlange ervaring met het opknappen van keukens in alle soorten en maten. Je kunt bij ons terecht voor het renoveren van alle merken keukens, zoals:

✓ Ikea
✓ Bruynzeel
✓ Beeck Küchen
✓ Rotpunkt Küchen
✓ Häcker Keukens
✓ Hornbach
✓ Gamma
✓ Poggenpohl
✓ Pronorm
✓ Siematic
✓ Nolte Keukens

Maak een gratis afspraak met een keukenrenovatie-specialist

Ben je benieuwd naar wat van der Veen Keukenrenovatie voor jouw keuken kan doen? Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze keukenrenovatie-specialisten in Velsen-Noord in onze showroom. Hier neemt de adviseur jouw wensen met je door en maakt aan de hand daarvan een offerte op maat.

Weet je nog niet precies wat je wil? Geen probleem!

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat bij jouw keuken past. Zij helpen je graag op weg

Voor en na foto's keukenrenovaties

Wij geven je graag een goede indruk van wat de mogelijkheden zijn voor de renovatie van jouw keuken. Neem eens een kijkje op onze projectenpagina voor meer voor- en na foto’s van keukenrenovaties die we bij onze klanten hebben uitgevoerd.