QUOOKERS

Over dit product

✓ Koud, warm en kokend water uit één kraan
✓ Kleine en zuinige boiler
✓ Beveiliging voor kinderen
✓Beste prijsgarantie

Beschrijving

Quooker, warm en kokend water gecombineerd
Quooker, kokend water uit de kraan, heeft haar succesvolle serie uitgebreid met de Combi. De handige dubbelfunctie van deze kokend-waterkraan zorgt voor zowel de toevoer van warm als kokend water in de keuken.

Klein, fijn en zuinig

De Quooker Combi is een reservoir in het keukenkastje, die via de kokend-waterkraan water levert van 100 graden Celsius, maar ook via keukenkraan warm water kan leveren. Handig, want dankzij deze kleine boiler heb je altijd kokend water klaar staan voor bijvoorbeeld het zetten van thee of het snel aan de kook brengen van groenten. Dat het apparaat ook warm water kan leveren maakt een aparte warm-water boiler overbodig. Dit scheelt ruimte, daarnaast is de Quooker door de vacuümisolatie zuinig in het energieverbruik.

Keukenkraan

Ook aan de veiligheid is gedacht, de Quooker-kraan met druk-draai bediening zorgt ervoor dat kinderen de kraan niet zomaar kunnen aanzetten. Ook stroomt het kokend water rustig uit de kraan, waardoor opspatten beperkt is. Het Quooker-kraan assortiment heeft vier kranen in de stijl Basic, Classic, Design en Modern en er is keuze uit zes finishes. Zo is de kokend-water-kraan eenvoudig in te passen in een bestaande of nieuwe keuken.

Vraag vrijblijvend de prijs aan voor de gewenste Quooker, u krijgt gegarandeerd de beste prijs van ons! Niet tevreden? Geld terug!

Van der Veen Keukenrenovatie helpt u bij alle onderdelen van een keukenrenovatie. U kunt bijvoorbeeld uw keuken laten spuiten of kiezen voor het vervangen van uw keukendeuren en/of keukenlades. Wij kunnen u adviseren over het vernieuwen van uw keukenblad en/of achterwand van uw keuken. Daarbij leveren we bijna alle merken inbouwapparatuur.
We hebben een assortiment met Quookers, kranen & zeeppompen en grepen & knoppen voor in uw keuken.